Verkstad & Reservdelar

Andersson Bilcenter i Kumla AB är auktoriserad verkstad för Citroën och Mitsubishi. Men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Det innebär att även ägare av andra bilmärken kan nyttja vår kompetens, vi utför service och reparationer på alla bilmärken. Hos oss får du alltid fast pris innan du lämnar in bilen.

Bilcenters servicepersonal har en mycket lång erfarenhet av Citroën, Mitsubishi och många andra märken. Vi genomgår årligen ett flertal utbildningsprogram för att säkerställa att din bil får den bästa service. Vi investerar också i senaste teknik och utrustning.

Bilcenter utför även vindrutebyten, däckservice samt AC-reparationer.

Vi är godkända och deltar i kvalitetssystemet Kontrollerad Bilverkstad, och har skylten med det Gröna punkten. Det syns att vi är en verkstad att lita på. Vi har alltid satt en ära i fackmässigt utförda arbeten och till det pris du och vi kommit överens om.

Butiken

Hos Bilcenter hittar du en välfylld tillbehörs- och reservdelsbutik med ett stort sortiment av oljor, vätskor, bilvårdsartiklar samt torkarblad.

Hos oss finner du alla reservdelar och tillbehör till Citroën och Mitsubishi, men vi har även ett stort utbud till andra bilmärken.

Välkommen in, vi har öppet måndag till torsdag 07.00 – 16.30, fredagar 07.00-15.00.

Däckservice

Bilcenter utför även vindrutebyten, däckservice, samt AC-reparationer.

Kontakta oss

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Söndag Efter överenskommelse
Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Torsdag 07.00-16.30
Fredag 07.00-15.00
Lunchstängta alla dagar 12.30-13.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt