Verkstad & reservdelar

Andersson Bilcenter i Kumla AB är auktoriserad verkstad för Citroën och Mitsubishi. Men vi är även en Mekonomen bilverkstad. Det innebär att även ägare av andra bilmärken kan nyttja vår kompetens, vi utför service och reparationer på alla bilmärken. Hos oss får du alltid fast pris innan du lämnar in bilen.

Mekonomen

Bilcenters servicepersonal har en mycket lång erfarenhet av Citroën, Mitsubishi och många andra märken. Vi genomgår årligen ett flertal utbildningsprogram för att säkerställa att din bil får den bästa service. Vi investerar också i senaste teknik och utrustning.

 

logo-kbvBilcenter utför även vindrutebyten, däckservice samt AC-reparationer.

Vi är godkända och deltar i kvalitetssystemet Kontrollerad Bilverkstad, och har skylten med det Gröna punkten. Det syns att vi är en verkstad att lita på. Vi har alltid satt en ära i fackmässigt utförda arbeten och till det pris du och vi kommit överens om.

 

 

Butiken

Hos Bilcenter hittar du en välfylld tillbehörs- och reservdelsbutik med ett stort sortiment av oljor, vätskor, bilvårdsartiklar samt torkarblad.

Hos oss finner du alla reservdelar och tillbehör till Citroën och Mitsubishi, men vi har även ett stort utbud till andra bilmärken.

Välkommen in, vi har öppet måndag till torsdag 07.00 – 16.30, fredagar 07.00-15.00.

 

Biltvätt

Bilcenter har en automatisk biltvätt som alltid ger ett bra tvättresultat till en låg kosntad, 100 kronor.
Välkommen in!

 

Däckservice

Bilcenter utför även vindrutebyten, däckservice, samt AC-reparationer.

 

 

Kontakta oss direkt

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-post (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande